- 1. Крем з маскарпоне та вершками для млинцевого торта
- 2. Сирний крем для млинцевого торта
- 3. Крем із вершкового сиру для млинцевого торта
- 4. Сметанний крем для торта млинця
- 5. Заварний крем для торта млинця
- 6. Крем із сметани з желатином для млинцевого торта
- 7. Крем зі сметаною та згущеним молоком для млинцевого торта
- 8. Лимонний крем для торта млинця
- 9. Сирно-вершковий крем для млинцевого торта
- 10. Кокосовий крем для млинцевого торта
- 11. Крем з вареного згущеного молока для млинцевого торта
- 12. Шоколадний крем для торта млинця
- 13. Сирно-зметаний крем для млинцевого торта
- 14. Крем із рікотти для млинця торта
- 15. Крем з білим шоколадом для торта млинця
- Оцініть автора (1)
Відкрийте для себе 15 неймовірно смачних кремів для торта для млинців, які зроблять ваше частування справжнім шедевром! У нас є все необхідне: шоколадні креми на основі сметани, насичених сирних сумішей та солодких із конденсованим молоком. Кожен з цих варіантів додасть вашому торту особливий шарм та унікальний смак. Експериментуйте та знайдіть свої ідеальні комбінації! Отже, найсмачніші креми для млинця - далі у нашій статті
15 дивовижних кремів для млинця, які порадують ваші смакові рецептори! Тут є все: від насиченого шоколаду до легкої сметани, від сирної ніжності до солодкого згущеного молока. Приготуйте та насолоджуйтесь!
1. Крем з маскарпоне та вершками для млинцевого торта

Інгредієнти:
- 120 г цукру
- <1>1 ст. л. кукурудзяного або картопляного крохмалю
- 3 жовтки
- 400 мл молока
- 8 г желатину
- 100 г сиру маскарпоне
- 350 мл вершків
- <1>1 ч. л. ванільного екстракту чи цукру <1>1 ч. л. лікеру, коньяку або рому
Приготування:
Спочатку збийте цукор, крохмаль, жовтки та невелику частину молока. Решту молока доведіть до кипіння. Поступово введіть яєчну суміш, постійно заважаючи, і доведіть до загусання, як сметана рідка.
Підготуйте желатин, замочивши його у воді згідно з інструкцією. Потім нагрійте його до повного розчинення, але не дозволяйте залишатися гарячим. Збийте маскарпоне, вершки і желатин, що охолонув, до пишної маси, додайте ваніль і алкоголь. Вмішайте заварний крем по пару столових ложок, продовжуючи збивати.
Накрийте крем плівкою та поставте в холодильник на 30-40 хвилин — дайте йому наполягати.
2. Сирний крем для млинцевого торта

Інгредієнти:
- 1 склянка молока
- <1>1 ч. л. ванільного цукру
- 10 г желатину
- 500 г сиру
- 4 ст. л. звичайного цукру
Приготування:
Доведіть молоко з ванільним цукром та желатином до кипіння. У глибокій мисці вибийте сир з цукром і молоком, що охололо, до однорідної маси за допомогою міксера.
3. Крем із вершкового сиру для млинцевого торта

Інгредієнти:
- 800 г вершкового сиру
- 160 г цукрової пудри
- 600 г жирних вершків
Приготування:
Збийте вершковий сир із цукровою пудрою до отримання однорідної консистенції, потім додайте вершки і продовжуйте збивати до загусання.
4. Сметанний крем для торта млинця

Інгредієнти:
- 600 г сметани
- 1 склянка цукрової пудри
Приготування:
Ретельно перемішайте сметану з цукровою пудрою. Краще використовувати якісну жирну сметану. Дайте крему трохи охолоне.
5. Заварний крем для торта млинця

Інгредієнти:
- 2 яйця
- <3>3 ст. л. борошна
- 100 г цукру
- 500 мл молока
- 10 г ванільного цукру
- 30 г розтопленого вершкового масла
Приготування:
Змішайте яйця, борошно та цукор. Додайте половину молока та розмішайте. Решту молока доведіть до кипіння і влийте в яєчну масу, помішуючи. Готуйте до загусання.
Перекладіть крем в іншу миску, додайте ванілін і вершкове масло. Накрийте плівкою і дайте охолонути.
Тепер у вас є ціла колекція кремів, які відмінно підійдуть для будь-якого млинця! Експериментуйте зі смаками, і ваш десерт стане справжнім витвором мистецтва!
6. Крем із сметани з желатином для млинцевого торта

Інгредієнти:
- 20 г желатину
- 150 мл молока
- 660 г сметани (будь-якої жирності)
- 100 г цукрової пудри
- 1 чайна ложка ванільного екстракту або цукру
Приготування:
Спершу замочіть желатин у холодному молоці на 10-15 хвилин, щоб він настоявся. Потім обережно прогрійте суміш, поки желатин повністю не розчиниться, але не доводьте до кипіння. В окремій мисці поєднайте сметану з цукровою пудрою, додайте ваніль і розчинений желатин. Добре перемішайте до однорідної консистенції.
7. Крем зі сметаною та згущеним молоком для млинцевого торта

Інгредієнти:
- 10 г желатину
- 50 мл води
- 400 г сметани
- 200 г молока, що згущує
- 8 г ванільного цукру
Приготування:
Залийте желатин водою і дайте йому настоятися на 10-15 хвилин. Після цього підігрійте желатин у мікрохвильовій печі або на паровій бані, щоб він повністю розчинився, і охолодіть близько 20-30 хвилин. Далі змішайте сметану зі згущеним молоком і ванільним цукром, а потім додайте желатин, що злегка охолонув. Ретельно перемішайте до одержання однорідної маси.
8. Лимонний крем для торта млинця

Інгредієнти:
- 4 жовтки
- 100 г цукру
- 10 г кукурудзяного крохмалю
- 70 мл лимонного соку
- 1 чайна ложка тертої лимонної цедри
- 70 г вершкового масла
Приготування:
У глибокій мисці збийте жовтки з половиною цукру та крохмалем. У невеликій каструлі закип'ятіть лимонний сік з цукром і цедрою, що залишився. Повільно через сито влийте лимонну суміш до жовтків, постійно помішуючи. Підігрійте крем на повільному вогні, доки він не загусне, але не доводьте до кипіння. Потім додайте вершкове масло, добре перемішайте, перелийте в іншу ємність, накрийте плівкою в контакт і дайте охолонути.
9. Сирно-вершковий крем для млинцевого торта

Інгредієнти:
- 400 г жирних вершків
- 130 г цукрової пудри
- 3 чайні ложки ванільного цукру
- 500 г м'якого сиру
Приготування:
Почніть збивати холодні вершки на низькій швидкості. Поступово додайте цукрову пудру та ванільний цукор. Збільште швидкість збивання до максимуму і збийте вершки до пишної стабільної маси. Потім акуратно введіть сир і знову перемішайте, але намагайтеся не збивати занадто довго.
10. Кокосовий крем для млинцевого торта

Інгредієнти:
- 5 жовтків
- 180 г цукру
- 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
- 500 мл молока
- щіпка ваніліну
- 170 г вершкового масла
- 80 г кокосової стружки
Приготування:
У каструлі з'єднайте жовтки, цукор та крохмаль. Потім влийте молоко та поставте на помірний вогонь. Варіть, постійно помішуючи, до загусання (приблизно 5-7 хвилин). Перекладіть масу в іншу миску і дайте охолонути. Коли крем охолоне, додайте ванілін та м'яке вершкове масло, збийте до однорідності. Потім акуратно втрутите кокосову стружку, щоб додати крему ароматний тропічний смак.
Тепер у вас є цілий арсенал кремів, щоб зробити ваш млинцевий торт по-справжньому особливим та чудовим! Пробуйте, пригощайте та радуйте близьких!
11. Крем з вареного згущеного молока для млинцевого торта

Інгредієнти:
- 140 г сиру сирного
- 3 столові ложки вареного згущеного молока
Приготування:
Почніть з того, що сир з сиром збийте за допомогою міксера до гладкої консистенції. Додайте варене згущене молоко і продовжуйте збивати до отримання однорідного крему. Це неймовірно просто та швидко, а результат порадує всіх!
12. Шоколадний крем для торта млинця

Інгредієнти:
- 170 г вершкового масла
- 340 г маскарпоне
- 150 г цукрової пудри
- 70 г какао-порошку
Приготування:
Дістайте вершкове масло заздалегідь, щоб воно стало м'яким. Збийте його в глибокі миски до пишності. Потім додайте маскарпоне та перемішайте до однорідної маси. Поступово всипайте цукрову пудру і какао і збивайте, поки не досягнете насиченого шоколадного крему.
13. Сирно-зметаний крем для млинцевого торта

Інгредієнти:
- 500 г сиру
- 150 г цукру
- 1 чайна ложка ванільного цукру
- 300 г сметани
Приготування:
Використовуючи занурювальний блендер, змішайте сир зі звичайним і ванільним цукром до кремоподібної текстури. Потім додайте|добавляйте| сметану і добре перемішайте, щоб всі інгредієнти добре об'єдналися. Цей крем стане чудовим доповненням до вашого млинця.
14. Крем із рікотти для млинця торта

Інгредієнти:
- 720 г рікотти
- 85 г цукру
- 240 г жирних вершків
Приготування:
В окремій мисці злегка збийте рикотту з|із| цукром до однорідності. В іншому посуді збийте вершки до стійких піків. З'єднайте обидва компоненти і акуратно перемішайте, щоб не втратити легкість вершків. Отриманий крем буде ніжним та смачним!
15. Крем з білим шоколадом для торта млинця

Інгредієнти:
- 200 г білого шоколаду
- 300 мл жирних вершків
Приготування:
Розламайте білий шоколад на шматочки та помістіть його в миску. У невеликій каструлі доведіть вершки до кипіння, а потім акуратно влийте їх до шоколаду. Добре перемішайте до розчинення шоколаду. Накрийте плівкою та охолодіть у холодильнику на кілька годин — так крем стане більш насиченим. Потім просто збийте його до консистенції.
Ці креми подарують вашому млинцевому торту неймовірну різноманітність смаків та текстур. Експериментуйте та радуйте своїх близьких!