Теплий салат з баклажанами та помідорами

( 2 голоси, середнє 5 з 5 )
Що буде у статті
  1. Час приготування
  2. Інгредієнти
  3. Приготування
    1. 1.
    2. 2.
    3. 3.
    4. 4.
    5. 5.
    6. 6.
    7. 7.
  4. Оцініть автора (2)
рецепт теплого салату з баклажанами та помідорами картинка Салат з баклажанами і помідорами - це справжня знахідка для любителів яскравих і насичених смаків. більш апетитним. приготована з часником і щіпкою чилі, ідеально акцентує смак овочів і надає салату легку гостроту.

Цей теплий салат з баклажанами та помідорами — справжня знахідка для любителів яскравих та насичених смаків. Свіжа зелень, доповнена пікантною заправкою з часником та чилі, чудово підкреслює оригінальний смак овочів.

Час приготування

  • Загальне: 50 хв.  
  • Активний час: 20 хв.  
  • Кількість порцій: 4 

Інгредієнти

  • Великі баклажани – 2 штуки
  • Оливкова олія – 3 ст. ложки
  • Сіль – на смак
  • Помідори – 4-5 штук
  • Часник – 3 зубчики
  • Перець чилі – ½ штуки
  • Петрушка – 3–4 гілочки
  • Кінза – 3–4 гілочки
  • Паприка – 2 ч. ложки
  • Молотий кумін – ½ ч. ложки
  • Коричневий цукор – 1 ст. ложка
  • Лімонний сік – 1 ст. ложка
  • Винний оцет – 1 ст. ложка
  • Молотий чорний перець – на смак

Приготування

1.

Підготуйте всі інгредієнти.

інгредієнти для теплого салату з баклажанів

2.

Розігрійте духовку до 200 °C. Баклажани наріжте невеликими кубиками, додайте сіль і збризкайте половиною оливкової олії. Запікайте протягом 20-30 хвилин, поки вони не стануть м'якими.

баклажани наріжте невеликими кубиками

3.

У цей час наріжте помідори кубиками. Часник, перець чилі та зелень дрібно наріжте.

часник, перець чилі та зелень дрібно наріжте

4.

Дайте трохи охолонути запеченим баклажанам і перекладіть їх у миску.

запечені баклажани перекладіть у миску

5.

На сковороді розігрійте масло, що залишилося. Додайте помідори, часник, чилі, спеції, цукор та сіль. Готуйте протягом 5-10 хвилин.

додайте помідори, часник, чилі, спеції, цукор та сіль

6.

З'єднайте помідори з баклажанами та зеленню. Влийте лимонний сік, оцет і додайте|добавляйте| чорний перець, ретельно перемішайте.

з'єднайте помідори з баклажанами та зеленню

7.

Подавайте салат теплим, насолоджуючись гармонією смаків!

подавайте салат теплим

admin logo
Всім привіт! У цьому блозі ми викладаємо корисну інформацію на тему рецепт теплого салату з баклажанами та помідорами. Якщо у вас є питання чи ідеї, які ми не розкрили у нашій статті – пишіть про це у коментарях.
Оцініть автора
( 2 голоси, середнє 5 з 5 )
Як завантажити фото з Instagram на комп'ютер, планшет чи смартфон Запечені баклажани з ковбасою та сиром
Нові пости
Популярні статті