Що буде у статті
Спробуйте неймовірно свіжий вінегрет із морською капустою! Маринована цибуля і відсутність картоплі роблять цей салат надзвичайно легким та пікантним. Отже, вінегрет, салат з морською капустою - далі у нашій статті
Час приготування
- Загальний час: 3 години
- Активний час: 30 хвилин
- Кількість порцій: 4
Інгредієнти
- Буряк — 2 шт.
- Морква — 1 шт.
- Вода — 1 ст.
- Яблучний оцет — 2 ст.
- Цукор — 1 ч. ложка
- Сіль — на смак
- Ріпчаста цибуля — ½
- Маринована морська капуста — 250 г
- Зелений лук — ½
- Консервований зелений горошок — 200 г
- Молотий чорний перець — на смак
- Рослинне масло — 3 ст. ложки
Приготування
- Почніть з того, що відваріть буряк і моркву до повної готовності.
- У невеликій мисці змішайте воду з яблучним оцтом, цукром і щіпкою солі. Ріпчасту цибулю наріжте і залийте маринадом.
- Дрібно наріжте морську капусту і зелену цибулю.
- Приправте вінігрет сіллю та меленим чорним перцем до смаку, додайте олію і ретельно перемішайте.
Цей вінегрет з морською капустою не тільки порадує вас своїм смаком, але й принесе користь завдяки додаванню морепродуктів!