Вінегрет із яблуком: рецепт

( 2 голоси, середнє 5 з 5 )
Що буде у статті
  1. Час приготування
  2. Інгредієнти
  3. Приготування
  4. Поради:
  5. Оцініть автора (2)
Вінегрет із яблуком: рецепт картинка Вінегрет з яблуком: класичний рецепт з ноткою свіжості/ Цей вінегрет – класичний, але з приємним освіжаючим акцентом, який привносить яблуко. Кисло-солодкий смак яблука чудово доповнює солодкуватий буряк і солоні огірки, створюючи гармонійне поєднання.

Соковиті шматочки фруктів у поєднанні з легкою гірчичною заправкою додадуть вашому овочевому салату неймовірно свіжий і яскравий смак, який не залишить байдужим нікого.

Час приготування

  • Загальний час: 2 години
  • Активний час: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Буряк — 3 шт.
  • Морква — 2 шт.
  • Картопля — 4 шт.
  • Яблука — 2 шт.
  • Солоні огірки — 4-5 шт.
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • Рослинна олія — 4 ст. ложки
  • Лімонний сік — 1 ст. ложка
  • Гірчиця — 1 год. ложка
  • Сіль — на смак
  • Молотий чорний перець — на смак
  • Консервований зелений горошок — 200 г

Приготування

  1. Почніть з того, що відваріть буряк, моркву та картопля до повної готовності. Після цього остудіть їх та очистіть від шкірки.
    1. Скільки варити буряки і як прискорити процес
    2. Як і скільки варити моркву
    3. Як і скільки варити картоплю
  2. Наріжте варені овочі, яблука, огірки та цибулю дрібними кубиками. Постарайтеся, щоб шматочки були приблизно однакового розміру — так салат буде виглядати акуратніше.
  3. В окремій мисці додайте до буряків столову ложку олії та ретельно перемішайте. Не забудьте злегка віджати огірки від зайвого розсолу, щоб вони не зробили салат надто рідким.
  4. У невеликій ємності з'єднайте масло, що залишилося, з лимонним соком і гірчицею. Додайте сіль та перець за смаком, а потім збийте заправку віночком до однорідної консистенції.
  5. Тепер додайте заправку до буряків, а також інші нарізані інгредієнти. Добре перемішайте, щоб усі смаки поєдналися і салат став по-справжньому гармонійним.

Цей салат не лише порадує вас своїм смаком, а й стане яскравим акцентом на будь-якому столі. Приємного апетиту!

Поради:

  • Для яскравішого смаку можна додати трохи гірчиці у заправку.
  • Якщо ви не любите квашену капусту, можете замінити її на зелений горошок або квасолю.
  • Вибирайте кисле яблуко, щоб воно додало приємну кислинку до салату.
  • Вінегрет найкраще готувати за кілька годин до подачі, щоб смаки змішалися і салат настоявся.

Приємного апетиту!

admin logo
Всім привіт! У цьому блозі ми викладаємо корисну інформацію на тему Вінегрет із яблуком: рецепт. Якщо у вас є питання чи ідеї, які ми не розкрили у нашій статті – пишіть про це у коментарях.
Оцініть автора
( 2 голоси, середнє 5 з 5 )
Рецепт з історією: вінегрет з оселедцем та запеченими овочами Вінегрет із кальмарами: рецепт
Нові пости
Популярні статті